петък, 8 ноември 2013 г.

Електрическа аромалампа TaoWell Colore с аромакомпозиция Vital, 10 мл.


Размери: Ширина Ø 9,5 см / Височина 14 см
Ароматизира, овлажнява въздуха в помещението и осветява в различни цветове помещението.


Има няколко режима на работа:
  • режим, при който се сменят последователно цветовете;
  • режим, при който се избира конкретен цвят;
  • режим, при който лампата не свети, но продължава да изпарява маслото.
Смяната на цветовете, съответстват на чакрите в човешкото тяло и оказват балансиращо въздействие.

Изпаряването на етеричните масла и аромакомпозиции се извършва на принципа на ултразвук, без нагряване, съответно състава на избраното масло не се променя.
Когато маслото напълно се изпари, лампата се изключва самостоятелно.
Лампата е изключително лека.

Внимание: Не накланяйте лампата докато е включена.

Предлаганите арома лампи са произведени от Taoasis.

Често задавани въпроси за аромалампи (електрически дифузери)

Колко време се изпарява маслото? Зависи от плътността на маслото – етеричните масла тип базова нотка (например сандалово дърво) ще се изпаряват по-дълго отколкото етерични масла тип средна нотка (например лавандула), които пък ще се изпаряват по-дълго от етерични масла тип връхна нотка (например лимон). Арома композициите се изпаряват различно според комбинацията от етерични масла.

Трябва ли да изключа арома лампата след като етеричното масло се изпари? Не. Благодарение на ниската контролирана температура, арома лампата осигурява безопасна и продължителна работа.

Какво ще стане след като етеричното масло се изпари? Няма никаква опасност, след като маслото се изпари напълно. Запомнете, че за да работи най-ефективно арома лампата, трябва периодично да я почиствате.

Нужно ли е да се добавя вода? Не. Арома лампата не се нуждае от допълнително вода, тъй като температурата, при която работи е достатъчно ниска и няма опасност етеричното масло да се запали.

Колко често е нужно да добавям етерично масло в лампата? Толкова често, колкото вие желаете. Не забравяйте, че ароматните молекули се носят във въздуха известно време, след като етеричното масло се е изпарило.

Няма коментари:

Публикуване на коментар