петък, 8 ноември 2013 г.

Хипоалергичен крем против подсичане за бебета, 75 гр


CREME POUR LE CHANGE, 75 gr

Съдържа: Пчелен восък, масло от ксимения, бизабобол, масло от био слънчоглед, масло от био маслина, масло от био какао, масло от био кайсия, цинков оксид.

Въздействие: Кремът против подсичане на Cattier успокоява,хидратира и възстановява бебешкото дупе. Формулата му е обогатена с био какао,цинков оксид, бизабобол, за да създаде предпазен слой върху кожата, така че да изолира кожата от влагата и триенето.

Обогатено с подхранващи и възстановяващи масла /ксимения, слънчоглед и маслина/, както и с био масло от кайсиеви ядки с регенериращи и хидратиращи свойства, като същевременно предпазна от раздразнения, премахва чувството на дискомфорт и благоприятства изчезването на зачервяванията.

Употреба: След смяната на пелените, почистете с Liniment – LaitCrèmepourleChange на Cattier и нанесете слой от крема. Наблегнете на зачервените и възпалени зони.

Опаковка: Туба
Сертификат: COSMEBIO
Производител: LaboratoireCattier, France

Продуктите на Cattier може да намерите на www.ekokpoint-online.com или в Козметичен магазин, ул. Густав Вайганд №16, гр. Пловдив (зад бивше кино Космос)

Няма коментари:

Публикуване на коментар