сряда, 13 ноември 2013 г.

Масло от морков Био, 50 мл на Cattier


Масло от морков Био, 50 мл
HUILE VEGETALE DE CAROTTE BIO, 50 ml
Наименование на растението: Daucuscarota

Съдържа: Растително масло от био морков (НuilevégétaledeCarotteBio)

Въздействие: За слънчев загар и виталност, притежава слънцезащитни свойства.Известно с богатото си съдържание на витамини A, B и F, растителното масло от биоморков (НuilevégétaledeCarotteBio) подготвя кожата за излагане на слънце и благоприятства получаването на хубав загар. При използването му след излагане на слънце то спомага кожата да възвърне своята гъвкавост и да се запази равномерния и красив тен. Ревитализиращо, то е подходящо за всички типове кожа.

Употреба: Растителното масло от био морков (НuilevégétaledeCarotteBio) се използва в чист вид или смесено с други растителни масла.Същевременно то представлява идеална основа за разтваряне на етерични масла за грижа за тялото, лицето и косата.

Рецепти: Към растителното масло от био морков, може да прибавите етерични масла (ЕМ), подбрани според техните свойства, като ги дозирате според желаната употреба, за да получите масло за ароматна грижа.

Препоръчителна доза ЕМ в 10 мл растителното масло от био морков:
  • Грижа за тялото: 3 до 5 капки EM;
  • Грижа за лицето: 1 капка ЕМ;
  • Маска за коса: 2 капки ЕМ;
  • За локална употреба: 5 до 15 капкиЕМ;
  • Деца над 2 години: 1 до 2 капки ЕМ. 
Опаковка: Флакон
Производител: Laboratoire Cattier, France

Внимание: За определени заболявания, някои от растителни масла са противопоказни. Преди използване се консултирайте с лекар и/или квалифициран аромаспециалист. Био етеричното масло не може да се използва за вътрешна употреба.

Продуктите на Cattier можете да закупите от електронен магазин www.ekokpoint-online.com

Няма коментари:

Публикуване на коментар