петък, 8 ноември 2013 г.

Практиканти на Еко КПойнт тм откриха "Европейска нощ на учените 2013" в Университет по хранителни технологии, Пловдив


На 27.09.2013 г. практиканти на Еко КПойнт тм от студентска практика "Нови хранителни технологии - етеричните масла в кулинарията" се включиха в "Европейска нощ на учените 2013" в Университет по хранителни технологии, гр. Пловдив.

Програмата в УХТ стартира в 17.00 ч. с приветствени слова на проф. д-р Йорданка Алексиева, декан на Стопанския факултет на УХТ и Радостина Шишманова - ментор на практиката към Еко КПойнт тм.

Еко КПойнт тм представи книгата си "Нови хранителни технологии - етеричните масла в кулинарията", в която са включени всички проекти, изследвания и рецепти, разработени от студентите-практиканти, по време на практиката си.

Във вечерта на младите учени студентите-практиканти Донка Минчева и Емануил Петков презентираха научно-изследователските проекти от първия випуск на практиката "Нови хранителни технологии - етеричните масла в кулинарията".

Назмие Мехмед, Калина Кандиларова и Теодора Димитрова представиха проектите на втория випуск практиканти на Еко КПойнт тм.

За всички гости, практикантите и екипът на Еко КПойнт тм осигуриха дегустация на ястия с етеричните масла, които фирмата дистрибутира на българския пазар. Етеричните масла са с марка Таоазис и Пранаром и са със сертификати за биопроизводство, биодинамично земеделие и произход.

Студентската практика на Еко КПойнт тм "Нови хранителни технологии - етеричните масла в кулинарията" се осъществява по ОП "Развитие на човешките ресурси" и с активното съдействие на проф. д-р инж. Виолета Рашева, Ръководител на катедра „Промишлено топлотехника”.Етеричните масла за кулинарията можете да намерите и закупите от електронния сайт за търговия на Еко КПойнт тм - www.ekokpoint-online.com или на място в магазин за козметика в гр. Пловдив, ул. Густав Вайганд №16.

Няма коментари:

Публикуване на коментар