неделя, 30 юни 2013 г.

Почувствайте разликата с етерично масло


Всички полагаме грижа, за да имаме гладка и нежна кожа. Колко е приятно усещането... Независимо дали сте терапевт-масажист или не, вие най-вероятно използвате лосиони за тяло. И сигурно знаете или поне се досещате, че повечето лосиони съдържат парабени и други химикали. Те проникнат през кожата в кръвта и биват разнесени по цялото ви тяло. Ето едно био предложение. В своите лечебни масажи опитате етерични масла като алтернатива на готовите лосиони за тяло.
Клиентите ви и вие самите, ще оцените не само ароматната терапия за тяло, но и ще помогне да облекчат болките в мускулите и ставите. Освен на физическо, ще почувствате релакс и на емоционално ниво.
За професионалистите: Ако предлагате спа или сауна процедури и хидротерапия, след релаксиращия масаж, добавете от същото етерично масло във водата или сауната и бъдете сигурни, че клиентите ви ще прекарат незабравими мигове с прекрасния аромат на чистото етерично масло.

А ето как на практика да стане това.
Масажно масло
от Портокалов цвят
серия Арган Мароко
на 
Terre Doc
Масло за сауна
Релакс
на Таоазис
Започнете с масажното масло от Портокалов цвят (серия Арган Мароко на Terre Doc), с което можете да масажирате ходилата, свода и горната част на тялото. Не забравяйте да масажирате Слънчевия сплит и китките на ръцете. Този нежен продукт с ароматни екстракти от арган, макадамия и портокал има регенериращи свойства и придава на кожата ви копринен ефект, освен това е изключителен продукт за успокояващ масаж. След тази процедура, вашият клиент може да си вземе гореща сауна с масло за сауна Релакс с портокал и лавандула (на Таоазис). Етеричното масло от портокал ще продължи стабилизиращия и детоксикиращ ефект върху емоционалното и физическото му тяло и ще подобри кръвообращението му. Лавандуловата съставка в сауна маслото ще намали напрежението. В ароматерапията лавандулата е известна като успокояващо масло.

Можете да носите малко шишенце лавандулово масло за отпускане на работа, в училище и когато пътувате, за да вдишвате или да масажирате напрегнатите мускули.

Спокойни и продуктивни дни.

Няма коментари:

Публикуване на коментар