понеделник, 17 юни 2013 г.

Етерични масла, подпомагащи „изчистването” аурата


Какво е аурата? Онова енергийно поле около нас, което отразява нашето физическо и духовно състояние, пази ни и ни зарежда.
Когато някоя част от нас не е в кондиция, аурата също „линее”.
Етеричните масла оказват своето благотворно влияние на нашата физика и дух, което рефлектира върху състоянието на нашата аура.

Какво ви предлагаме днес?
Един истински „подарък” за хора, които се стремят към хармонизиране, но им липсва време. С оглед на това, че тази ароматна „процедура” отнема не повече от 1 минута,  добре е да положите усилие, тя да се превърне в навик. Ще усетите съвсем скоро, че тя е много резултатна за вас и вашия баланс.

Как се случва „въздействието”?
При досега на етеричните масла с кожата (в конкретни точки) и обонянието, те „подават” импулси, които веднага се предават към органите чрез невро-хормоналните механизми по лимфен път. Така незабелязано, етеричните масла „включват” механизми и сили за възстановяване на проблемните зони.
Базово масло
от макадамия, 50 мл.

Какво е необходимо?

  • Да се въздейства върху био-активни зони с етерично масло или с аромасмеси от 2, максимум 3 етерични масла.
  • Желателен като основа да изберете "тънко" масло с висока проникваща способност като тези от макадамия, жожоба, кайсиеви ядки.
  • В случая за получаване на АромаАурабалсама пропорциите на базовото масло към етеричното масло трябва да е 2:1.
Как се прави АромаАурабалсама?
Първото и най-важно условие е да изберете подходящото за вас етерично масло. Предварително си изяснете за какво въздействие върху характера и/или чувствата си искате да работите. Дали да  повишите самочувствието си, да привлечете любов и положителна енергия от света или да възстановите умствена бързина, или да се предпазите от енергийни вампири, или просто да се справите с безпричинни емоционални пристъпи или друго. Добре е да се консултирате с квалифициран ароматерапевт. За това кои етерични масла са удачни за някои от споменатите области, може да прочетете тук, тук или тук
След това смесете базовото е етеричното масло или аромасмесите в посоченото по-горе съотношение и разбъркайте добре.

Къде и как се нанася АромаАурабалсама?
Може да нанесете АромаАурабалсама с внимателни леки масажни движения на следните места:

  • на стъпалата и краката до глезенната става;
  • в точка с диаметър 3 см точно под гръдната кост;
  • в тилната ямка,
  • по дланите и ръцете до китката.
Добре е да масажирате в една посока до попиването на АромаАурабалсама в кожата.

Цялостният положителен ефект е освен идеално състояние на кожата на ръцете и краката и прекрасно „енергитизиращо самочувствие”.

Няма коментари:

Публикуване на коментар