вторник, 11 юни 2013 г.

Сексуални легенди за ароматите или Средновековни приказки за плодове


Запазени са доста документи с истории от Средновековна Европа. Знайни и незнайни грамотни хора са оставили писмени сведения за това как са живели, какво са готвели, как са се забавлявали селяните и гражданите в онези времена. Историите може да са както истина, така и интересно, неангажиращо и забавно четиво. Кой знае?!

За какво искаме всъщност да разкажем? За забавленията в Средновековна Франция. И за връзката им с етеричните масла.

Ето и историята!
Имало обичай, според който в деня преди момъкът (или негови пълномощници) да поискат ръката на девойката, да се провери какъв се очертава да бъде сексуалния живот на младото семейство. Естествено в онези времена за целта се използвали плодове и зеленчуци. Вие какво си помислихте? Не, не е това!
Девойката трябвало от кошница да избере само един плод или зеленчук. На какво бил символ избрания продукт, знаели малцина. Но пък имало много клюки и интерпретации, които се обсъждали дни наред на френските седянки. Част от тях се появяват доста по-късно при Фройд, но това е друга тема.


Познавайки добре плодовете и етеричните масла, ние можем да ви предоставим една доста ароматна визия за това, което ви чака в интимен план, ако бъдещата ви половинка избере сладкиш, който съдържа следните плодове в комбинация с конкретно етерично масло.

Ябълки с етерично масло от канела
Това са силни и респектиращи с власт и положение хора. Но в същността си предпочитат, обичат домашния уют и разговорите пред камината. Те най-вероятно имат (или мечтаят да имат) легло с балдахин и биха споделили и опитали с вас интересни източни техники в леглото. Верни са.

Круши с етерично масло от анасон
Това най-често са хора-душата на компанията. Обичат да си угаждат. Когато останете очи в очи с тях, е добре да сте подготвени. Помислите предварително за някоя по-интресена и предизвикателна предигра с тях. Защо не и със сюжет ... с костюми.

Праскови с етерично масло от какао
Малко странни и затворени изглеждат тези хора. Трудно е да определите от един разговор дали флиртуват с вас или ви иронизират. Биха експериментирали всичко с вас в леглото, но само, ако сте спечелили доверието им. Но докато стигнете до там, може да се окаже трудна и продължителна работа. Но пък си заслужава.

Грозде с етерично масло от роза
Ако сте привърженици на отворените връзки, това е точният човек за вас. Винаги и навсякъде умеят да се забавляват. Очаквайте да ви изненада с ласки на най-необичайни места – като физика (по тялото ви) и като география (по света). Но само, ако имате чувство за хумор и сте с добро самочувствие.

Ананас с етерично масло от мента
Ще намерите в тях странна екзотика, претенции и... моногамност. Това, че обичат традиционното на пръв поглед не си личи. Но затова пък са много издържливи. Тези партньори излъчват силна позитивна енергия, която привлича.

Банани с етерични масла от портокал и мандарина
Това са раними и сензитивни хора. На тях не им липсва внимание, защото са чаровни и с ослепителни усмивки. Когато се усамотите, могат да се окажат доста срамежливи. Само в началото. Иначе ще останете доста удовлетворени. Правете им интелигентно комплименти, защото плоските свалки и шеги ще имат само един резултат – няма повече да ги видите.

Истина или развлечение, вие сами ще проверите.

Ние ви желаем приятни и дълги мигове с плодовете на природата и даровете на любовта.

Няма коментари:

Публикуване на коментар