четвъртък, 11 април 2013 г.

Работилница "АромаКулинарно" в ПГХТТ, ПловдивВсеки един от нас иска заедно с удоволствието от храната да поддържа тялото и духа си във възможно най-добра и бодра форма.

Ние от Еко КПойнт тм споделяме, че едни от най-важните за здравето ни неща, са качеството и безопасността на храните и напитките.


С удоволствие и радост откликнахме на сърдечната покана на Главен учител инж. Донка Николова от Професионална Гимназия по Хранителни Технологии и Техника (ПГХТТ), гр. Пловдив, да участваме на Празника на специалността: "Контрол на качеството и безопасност на храните и напитките" с нашата Работилница "АромаКулинарно - качество и технологии при готвенето с етерични масла"

Активно участие в работилницата ще вземат ученици от X, XI и XII клас на Професионална Гимназия по Хранителни Технологии и Техника, гр. Пловдив.  

Предизвикателствата, които ще поставим пред тях, ще бъдат полезни, здравословни и забавни. Те ще имат възможността лично да комбинират различни етерични масла в салати и плодови коктейли. Дегустацията ще бъде задължителна/препоръчителна за всички присъстващи. 

Събитието ще се състои на 18 април 2013 година, от 10:00 часа в ПГХТТ, Пловдив. 

Няма коментари:

Публикуване на коментар