понеделник, 11 февруари 2013 г.

АРОМАТИ – АФРОДИЗИАЦИ ... Част III


И още няколко интересни и полезни факта за ароматите-афродизиаци:

Ключови особености на ароматите-афродизиаци:
  • хармоничното съчетание между афродизиака и аромата на кожата дава като резултат сексуално привлекателни миризми (феромони);
  • подобрява настроението, изпълва с положителна енергия;
  • подмладява, има освежаващо козметичен ефект;
  • освобождава от страх, стрес, тревожност и комплекси;
  • оптимизира работата на сърдечно-съдовата система, тонизира я, има и спазмолитично действие.
Аромати- афродизиаци
Съдържа:
Какъв ефект има?
Важно!!!
За определени заболявания, някои от етеричните масла са противопоказни. Преди използване се консултирайте с лекар и/или квалифициран аромаспециалист.
Некласически афродизиаци
Бергамот
100% биоетерично масло от Бергамот
Ароматът на бергамот дава положителен импулс на сексуалната енергия, елиминира натиска на прагматично съзнание, дава сводбода на интуицията и въображението.
Мандарина
100% биоетерично масло от Мандарина
Ароматът на мандарина е аромат на рисково, авантюристично приключение на въображението, подтиква към еротични игри за забавление и удоволствие.
Портокал
100% биоетерично масло от Портокал
Ароматът на портокал насища контакта с безметежност, разнася аромат на доверие, забавление и лекота.
Ванилия
Биоекстракт от Ванилия
Ароматът на ванилия разкрепостява и открива мощен поток от усещания, един от ароматите на Афродита, помита инфантилно еротичното, студенината и импотентността.
Какао
Биоекстракт от Какао
Ароматът на какао извиква гъвкавост, пластичност, виртуозни движения, експерименти в любовта: нови позиции, нови места, нови партньори и нови ритми, пълно потапяне в горещи, до безразсъдство страсти.
Тонка
Биоекстракт от Тонка
Ароматът на тонка е възстановява "смелостта" на чувствата, повишава рецепторната чувствителност, открива щастието на едновременното наслаждение и еуфория на партньорите.
Кедър
100% биоетерично масло от Кедър
Ароматът на кедър придава пикантен аромат и "бодлив" оттенък на усещанията за хипнотични цветове, подканящи към еротична „опасност”, придава изтънчен "хищнически" стил на любовната игра и еротичното удоволствие.
Риган
100% биоетерично масло от Риган
Ароматът на риган премахва ниското самочувствие, елиминира сковаността, "комплекса за малоценност", мазохизма и самокритиката, развива гъвкавостта и пластичността в душата и тялото.
Тамян
100% биоетерично масло от Тамян
Ароматът на тамян е „естетическата глава в еротичната книга на живота”,  способен да предизвика оргазмено удоволствие в максимална степен.
Мащерка
100% биоетерично масло от Мащерка
Ароматът на мащерка помага за решаване на проблеми с преждевременната еякулация и фригидност, възстановява самочувствието, спокойствието и решителността.
Смирна
100% биоетерично масло от Смирна
Ароматът на смирна е еротична стълба, следваща ритъма нагоре и напред, източник на висока потентност и сила, елиминира половата слабост и студенина и синдрома на "очакване на провал."
Бор
100% биоетерично масло от Бор
Ароматът на бор предотвратява преждевременната еякулация, източник на "сексуално дълголетие."

Няма коментари:

Публикуване на коментар