понеделник, 11 февруари 2013 г.

АРОМАТИ – АФРОДИЗИАЦИ ... Част II


... или основи на еротичното приложение на етеричните масла

Афродизиаците стимулират кръвообращението, повишават потентността, стимулират дейността на жлезите с вътрешна секреция, „отстраняват” фригидността, предотвратяват преждевременната еякулация и увеличават продължителността на половия акт.

Афродизиаците повишават чувствеността, страстта, сексуалното желание и ерогенна чувствителност, разкрепостяват,  придават на емоциите еротично значение и изтънченост.

Аромати- афродизиаци
Съдържа:
Какъв ефект има?
Важно!!!
За определени заболявания, някои от етеричните масла са противопоказни. Преди използване се консултирайте с лекар и/или квалифициран аромаспециалист.
Класически афродизиаци
Канела
100% биоетерично масло от Канела
Ароматът на канела е възбуждащ, опияняващ аромат, привнася източни нюанси на загадъчност, яркост, острота и подправки. Повишава потентността и чувствеността.
Джинджифил
100% биоетерично масло от Джинджифил
Ароматът на джинджифил е „Пътеводител в Страната на любовта”, повишава потентността, решителността и увереността, дарява прилив на сили като не позволява на "еротичната приказка" да приключи по средата...
Карамфил
100% биоетерично масло от Карамфил
Ароматът на карамфил е Привлича успеха, увереността и доверието, създава усещане за атрактивност, елиминира синдрома на "очакване на провал" и премахва свързаните с това реакции – на отдръпване и безразличие.
Лимонена трева
100% биоетерично масло от Лимонена трева
Ароматът на лимонена трева преборва умора, сънливост и апатия, източник на енергия за всички "който обичат и искат да правят любов", помога да се измъкнат от „затвореното пространство на умореното тяло" и да открият огромните пространства и простори на любовта.
Роза
3% биоекстракт от Роза

Ароматът на роза е духовен наставник на срамежливите и впечатлителните натури, предизвиква импулс за любовна игра, дава неограничена власт да обичаш, „розовият воал” ще пази тайната на върховна нежност и удовостие от Първата нощ заедно.
Розмарин
100% биоетерично масло от Розмарин
Ароматът на розмарин е шампион в дисциплината „еротична чувствена интензивност, техника и повторяемост”, елиминира колебанията в настроението на жените, свързани с месечните хормонални промени.
Жасмин
2% разтвор от етерично масло от жасмин
базово масло от жожоба
Ароматът на жасмин е класически еротичен стимулант, премахване сексуалната студенина, придава лекота и разкрепостеност на любовната игра, помага за преодоляване на срамежливостта, открива възможните начини за жените да се наслаждават на интимност по време на бременност.
Иланг-иланг
100% биоетерично масло от Иланг-иланг
Ароматът на иланг-иланг е еротичен стимулант, излъчва топлина и нежност, смесва физически и интуитивно усещане за чистота и еротика, чувственост и сила, дава силен тласък на емоциите, поддържането „разгара при гмуркането в огнената лава на оргазма”.
Сандалово дърво
8% разтвор от етерично масло от сандалово дърво
базово масло от жожоба
Ароматът на сандалово дърво повишава потентността и чувствителност, съчетава силата на живота и любовта, с лекота се материализират фантазиите и желанията, сливат се горещата чувственост и неограничена власт в уникална любовна игра.


Нероли
2% разтвор от етерично масло от портокалов цвят
базово масло от жожоба
Ароматът на нероли е „Мелодията” на съвършенната сексуалност, идеален проводник позволяващ чрез езика на тялото, да изразя най-дълбоките движения на душата, еротичната приказка „нероли” е авантюристично прключение, изпълнено с множество бурни оргазмени звездопади.
Палмароза
100% биоетерично масло от палмароза
Ароматът на палмароза е нежна любовна песен, опиянява, предизвиква лека игра в ритъма на любовта, освежава, идеалният аромат за нежно събуждане на партньора с целувка, като свежо начало на любовна игра.
Пачули
100% биоетерично масло от пачули
Ароматът на пачули усилва вътрешния дълбок рутъм на любовта, пробужда вътрешната сила, пълно потапяне в атмосфера на любовна  лудост и еротична щедрост, разкрива тайните на най-висшите енергии на любовния акт, елиминира фригидността и импотентността.

Няма коментари:

Публикуване на коментар