петък, 4 януари 2013 г.

Еко КПойнт на Фестивал на Здравето - С Мисъл за Децата



Еко КПойнт ви кани на

Фестивал на Здравето -
С Мисъл за Децата,

който ще се проведе на 27 Януари 2013 г.
в Тримонциум Принцес Хотел, гр. Пловдив,
от 10 до 18 часа.

Вход свободен!






В нашият нов проект „Мнемотехники за шестте сетива с етерични масла” разработен специално за Логопедичен, Монтесори и Биофийдбек Център "Мечо Пух", гр. Пловдив разширяваме капацитета на използваната от нас памет чрез „мисловни трикове” за запомняне подпомагани от ароматите на етеричните масла.
Нашата методика се базира на резултатите от един мащабен проект, разработен, финансиран и реализиран от Таоазис в периода 2005-2010 в 30 училища, обхващаш 799 учащи. Това е мащабен проект, който пожъна много похвали и признание. Сигурни сме, че и в България, съвместно с Биофийдбек Център „Мечо Пух” ще сме успешни в грижата за децата.

Къде и как може да се запознаете с нас?
Като участвате в Мнемоработилницата ни без ограничения на възрастта, която започва на всеки кръгъл час в Работилница зоната на Фестивал на Здравето – С Мисъл за Децата.
В Работилницата посетители и участници ще могат да опитат сладки и солени аламинути и лимонада приготвени с етерични масла за кулинарията.

Еко КПойнт е официален дистрибутор за Централна и Югоизточна България на био етеричните масла Taoasis чрез официалния им вносител Еко Маг ООД. Ние предлагаме Био етерични масла за кулинарията и био продукти за здравето, красотата, за ежедневието и специалните моменти.
www.ekokpoint.blogspot.com и www.facebook.com/eko.kpoint  

Еко КПойнт е начин да бъдем био и по-успешни.

Няма коментари:

Публикуване на коментар